Polityka prywatności

PRZEJDŹ DO KONTAKTU

RODO

Szanowni Państwo.

W związku z rozpoczęciem obowiązywania z dniem 25 maja 2018r Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady ( UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. W sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ELBUD BARTOSIK przekazuje informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych.

 

1. Administrator: Administratorem Państwa danych osobowych jest ELBUD BARTOSIK z siedzibą w Mączniki 5 C,  63-000 Środa Wielkopolska.

 

2. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych: kontakt możliwy w formie elektronicznej na adres e-mail: elbud.bartosik@gmail.com oraz w formie tradycyjnej pisząc na adres siedziby Administratora

 

3. Zakres danych: przetwarzamy następujące kategorie Państwa danych: – dane identyfikacyjne, – dane kontaktowe, – dane korespondencyjne,

 

4. Cel i podstawa przetwarzania:  Państwa dane osobowe są przetwarzane w następującym celu: – rozliczenia się na podstawie przepisów prawa podatkowego, rachunkowego; – realizacji zlecenia; – archiwalnym (dowodowym) będącym realizacją zlecenia lub przedstawienia oferty; – rozpatrywania skarg i windykacji, w przypadku ich wniesienia;

 

5. Okres przechowywania: dane przechowywane w oparciu o zgodę możemy przetwarzać do czasu, aż wycofają Państwo wyrażoną w tym zakresie zgodę lub ustalimy, że się zdezaktualizowały. Dane przetwarzane na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora danych możemy przetwarzać do czasu wypełnienia prawnie uzasadnionych interesów ELBUD BARTOSIK stanowiących podstawę ich przetwarzania. Dane przetwarzane w pozostałym zakresie możemy przetwarzać przez okres nie dłuższy niż 5 lat od końca roku, w którym doszło do zrealizowania zamówienia.

 

6. Pouczenie o prawach: W związku z przetwarzaniem Państwa danych przez ELBUD BARTOSIK  przysługuje Państwu: prawo do żądania od ADO dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu, cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych; 

 

7. Prawo skargi: W przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych przez ELBUD BARTOSIK narusza Państwa prawa, możecie Państwo wnieść skargę do Urzędu Ochrony Danych Osobowych; UODO ul. Stawki 2 , 00-193 Warszawa

 

8. Państwa dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu. 

 

9. Państwa dane nie będą udostępnianie poza EOG  ani do organizacji międzynarodowych.

 

10. Cofnięcie zgody:  w przypadku przetwarzania danych na podstawie wyrażonych zgód w każdej chwili przysługuje Państwu prawo do wycofania swojej zgody poprzez bezpośredni kontakt z ELBUD BARTOSIK, w formie pisemnej na adres siedziby firmy  lub przez kontakt mailowy elbud.bartosik@gmail.com, chyba że przepis prawa stanowi inaczej.

 

KONTAKT

O nas

Polityka prywatności

PRZYDATNE LINKI

Stoiska targowe

Meble na wymiar

OFERTA

ELBUD BARTOSIK

Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola.

Zamawiam

pakiet MINI

przejazd powyżej 60 minut

Na wszystkie zapytania odpowiadamy w ciągu 24h!

zamknij formularz zamówienia limuzyny w Trójmieście

+48 607 094 807

elbud.bartosik@gmail.com

PL 

ENG